RH Have ApS

30 27 39 09

Så nemt er det at få en havemand 🌿

Har du brug for hjælp i haven?

havemand

Havemand – Havehjælp – Haveservice – Hækklip

Vi er klar til at hjælpe dig i hele Søndersø og omegn.

Mangler du også altid det sidste i haven? Fortvivl ikke, for din lokale havemand er her for at hjælpe dig med professionel haveservice. Hos RH Have ApS, er vi topmotiverede til at få din have i topform. Uanset om det drejer sig om fliserengøring, græsplæne-pleje, hækklipning, beskæring af træer, ukrudtsbekæmpelse eller meget mere, så kan du stole på os. Vores erfarne team vil holde dine grønne områder i perfekt stand.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for at arrangere et besøg af din lokale havemand. Lad RH Have ApS give din have den kærlighed og opmærksomhed, den fortjener.”

  Jeg vil gerne ringes op

  Haveservice i hele Søndersø og omegn

  Hvis du er træt af havearbejde og ønsker en mere optimal og flot have uden anstrengelser, så kan vi hjælpe dig. Vores haveservice og havemandstjenester inkluderer alt fra hækklipning og beskæring til træfældning og fjernelse af uønskede buske.

  Vi forstår, at en flot have kan føles som et udstillingsvindue, og vores erfarne havemænd kan hjælpe dig med at skabe den perfekte have uden at du skal bekymre dig om de anstrengelser, der følger med. Vi tager os af alt fra græsslåning til fjernelse af haveaffald, så du kan nyde din have uden mas og bøvl.

  Vores mål er at hjælpe dig med at få den flotteste have muligt, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Vi kan skræddersy vores tjenester til at passe til din livsstil og dit budget, og vores havemænd er altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din have.

  Kontakt os gerne for mere information om vores haveservice- og havemandstjenester, og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte have uden at du skal bekymre dig om anstrengelser og besvær.

  Hvad er Søndersø og omegn

  Søndersø, Morud, Veflinge, Særslev, Skamby, Uggerslev, Hårslev, Kærby, Tofte, Bogense, Grindløse, Gamby, Skåstrup, Holse, Ore

  Facebook

  Scroll to Top