RH Have ApS

30 27 39 09

Vil du også have en flot græsplæne?

Græsplæne – Vi er klar til at hjælpe dig med – Vertikalskæring – vedligehold – plænegødning

Flot og sund græsplæne

Græsplæne

Du er nok ikke overrasket over at en græsplæne ikke kommer til at ligne en golfbane af sig selv. En græsplæne får den dyb-grønne farve af korrekt jordforhold, korrekt fugtighed og en passende mængde gødning.

Klargøring af græsplænen

Vertikalskæring

Når du læser dette, er det nok fordi du gerne vil puste nyt liv i din græsplæne. Forarbejdet er tungt og tidskrævende. Først skal plænen ”renses op” for gammel skidt, døde områder af græs og ikke mindst mos. Dette gøres med en kraftig professionel vertikalskærer. Derefter rives affaldet sammen og der sås græs og gødes.

Mos i plænen

Mos i plænen

Mos er næsten u-undgåelig i områder med skygge og det vil være en evig kamp. Ikke en tabt kamp, med evig vedligehold. Mos skal fjernes mekanisk, for der kan startes en reparation af områderne. Først skal alt mos løsnes med vertikalskæren, så det kan rives sammed og fjernes. Derefter sås nyt græs. Mos tåler ikke en høj ph-værdi. Derfor kan man med fordel give kalk, for at hæve ph-værdien. Dette vil give de bedste betingelser for sæsonen.

Vedligehold af plænen

Græsslåning

Når det tunge og tidskrævende arbejde er overstået, skal plænen vedligeholdes. Du skal forvente at græsset skal slås, minimum to gange ugentligt i den kraftige vækstsæson.

    Jeg vil gerne ringes op

    Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Otterup, Bellinge, Strib, Langeskov, Bogense, Årslev, Glamsbjerg, Aarup, Vissenbjerg, Søndersø, Nørre Aaby, Fredericia, Erritsø, Skærbæk

    Scroll to Top