Vi hjælper dig med din græsplæne

RH Have ApS

30 27 39 09

Så nemt er det at få en flot græsplæne?

Havemand

  Jeg vil gerne ringes op

  Vi er klar til at hjælpe dig med – Vertikalskæring – vedligehold – plænegødning til din græsplæne

  Selvom det måske er at stile lidt for højt at opnå præcis den samme luksuriøse græsplæne som på en golfbane. Så er det stadig fuldt ud muligt at skabe en smuk og velplejet plæne i din egen have. Ved at investere tid i regelmæssig pleje, passende gødning og forebyggelse af ukrudt og skadedyr. Kan du opnå en flot og sund græsplæne. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af din græsplæne. Vi er klar til at hjælpe dig i haven. Så selvom det måske ikke bliver præcis som en golfbane, kan din plæne stadig være en fornøjelse for øjet og et dejligt sted at nyde udendørslivet.

  Flot og sund græsplæne

  Græsplæne

  Du er nok ikke overrasket over at en græsplæne ikke kommer til at ligne en golfbane af sig selv. En græsplæne får den dyb-grønne farve af korrekt jordforhold, korrekt fugtighed og en passende mængde gødning.

  Klargøring af græsplænen

  Vertikalskæring

  Når du læser dette, er det nok fordi du gerne vil puste nyt liv i din græsplæne. Forarbejdet er tungt og tidskrævende. Først skal plænen ”renses op” for gammel skidt, døde områder af græs og ikke mindst mos. Dette gøres med en kraftig professionel vertikalskærer. Derefter rives affaldet sammen og der sås græs og gødes.

  Læs mere om vertikalskæring her …

  Mos i plænen

  Mos i plænen

  Mos er næsten u-undgåelig i områder med skygge og det vil være en evig kamp. Ikke en tabt kamp, med evig vedligehold. Mos skal fjernes mekanisk, for der kan startes en reparation af områderne. Først skal alt mos løsnes med vertikalskæren, så det kan rives sammed og fjernes. Derefter sås nyt græs. Mos tåler ikke en høj pH-værdi. Derfor kan man med fordel give kalk, for at hæve pH-værdien. Dette vil give de bedste betingelser for sæsonen.

  Vedligehold af plænen

  Græsslåning

  Når det tunge og tidskrævende arbejde er overstået, skal plænen vedligeholdes. Du skal forvente at græsset skal slås, minimum to gange ugentligt i den kraftige vækstsæson.

  AarupBlommenslystFredericiaMiddelfart OdenseSkærbæk VissenbjergÅsum

  Rikkes pølsevogn

  Scroll to Top