Hækklipning

Hækklipning

Hækklipning og beskæring af alle typer hække. Når vi er færdige, kører vi affaldet væk og rydder selvfølgelig pænt op

Vil du også gerne have en flot hæk?

Så nemt er det at få klippet hækken!

hækklipning

Hækklipning og beskæring

RH Have ApS er din ekspert i hækklipning og beskæring af forskellige typer hække, såsom liguster, thuja, bøgehæk, og lærk. Vores erfarne havemænd klipper årligt mange meter hæk og har stor erfaring i at skabe flotte og tætte hække, der passer til din have. Vil du også have en flot og velplejet hæk, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en smuk have.

Beregn din pris

Med prisberegneren, kan du hurtigt se hvor billigt du kan få klippet din hæk!

  • 1

   Din hæk

  • 2

   Pris

  • 3

   Bestil

  1/3

  Din hæk

  Antal meter dobbeltsidet

  Din vejledende pris på hækklipning er

  Bestil hækklipning

  Hækklipning

  Hækklipning

  Har du brug for professionel hjælp til at trimme din hæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder hækklipning til både private og virksomheder.

  Vi sørger for, at din hæk bliver trimmet jævnt og præcist, så den ser velplejet og smuk ud.

  Vi er fleksible og tilpasser os dine behov og ønsker, når det kommer til hækkeklipning. Vi kan klippe din hæk i den ønskede højde, form og størrelse. Vi tager også hensyn til hækkens sundhed og sikrer, at den ikke bliver beskadiget under klipningen.

  Beskæring

  Beskæring

  Over tid har hække det med at blive for høje og for brede. Hvis det er tilfældet for din hæk, skal den ikke klippes, men beskæres. En beskæring er en grov klipning, hvor der klippes 20cm og måske helt op til en meter af i siden og måske også af toppen.

  Liguster, bøg, kirsebærlaurbær, spirea tåler en grov beskæring. Første år klippes den ene side ind, året efter klippes toppen og det tredie år beskæres den sidste side.

  Tuja, buksbom og bjergfyr, tåler ikke en grov beskæring. Hvis disse typer beskæres groft, vil du stå tilbage med grene der muligvis ikke skyder igen. Disse hække skal holdes inde ved løbende klipning

  Vil du også gerne have en flot hæk

  Er det blevet tid til hækklipning? Bestil i god tid, så du er sikker på at få hækken klippet.

  Er din hæk blevet for stor og uoverskuelig? Skal den have et 360 graders eftersyn? Så er det tid til en hækklipning eller beskæring!

  Hækken er havens identitet, og det er vigtigt, at den ser velplejet og flot ud. Hos os har vi den erfaring og knowhow, der kræves for at give din hæk den helt rigtige service.

  Vi tilbyder både hækklipning og beskæring af alle typer hække. Vi vil sørge for, at din hæk bliver klippet og formet, så den ser flot og velplejet ud. Vi bruger den nyeste teknologi og de bedste værktøjer til at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt.

  Vi tager en snak med dig om dine ønsker. Vi kommer med vores anbefalinger til hvad vi mener om din hæk, og sammen finder vi ud af hvordan din hæk skal se ud.

  Brug vores online beregner her på siden for at finde din pris og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at forvandle din hæk til en pragthave. Hos os får du et godt stykke håndværk, og vi garanterer, at din hæk vil se fantastisk ud, når vi er færdige.

  Få din hæk klippet, så den ikke stiger til vejrs og bliver helt uoverskuelig. Kontakt os i dag for at få en professionel hækklipning eller beskæring. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte have!

  Vi er klar til at klippe din hæk

   Jeg vil gerne ringes op

   Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering og et tilbud på vores hækkeklipningstjenester. Vi glæder os til at høre fra dig!

   Hækklipning

   Hækklipning Fyn og trekantsområdet

   Brug for en pølsevogn til arrangement – Rikkes pølsevogn

   Scroll to Top