RH Have ApS

30 27 39 09

Vil du også gerne have en flot hæk

Vi er klar til at klippe din hæk

Hækklipning

Hækklipning

Har du brug for professionel hjælp til at trimme din hæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder hækklipning til både private og virksomheder.

Vi sørger for, at din hæk bliver trimmet jævnt og præcist, så den ser velplejet og smuk ud.

Vi er fleksible og tilpasser os dine behov og ønsker, når det kommer til hækkeklipning. Vi kan klippe din hæk i den ønskede højde, form og størrelse. Vi tager også hensyn til hækkens sundhed og sikrer, at den ikke bliver beskadiget under klipningen.

Beskæring

Beskæring

Over tid har hække det med at blive for høje og for brede. Hvis det er tilfældet for din hæk, skal den ikke klippes, men beskæres. En beskæring er en grov klipning, hvor der klippes 20cm og måske helt op til en meter af i siden og måske også af toppen.

Liguster, bøg, kirsebærlaurbær, spirea tåler en grov beskæring. Første år klippes den ene side ind, året efter klippes toppen og det tredie år beskæres den sidste side.

Tuja, buksbom og bjergfyr, tåler ikke en grov beskæring. Hvis disse typer beskæres groft, vil du stå tilbage med grene der muligvis ikke skyder igen. Disse hække skal holdes inde ved løbende klipning

  Jeg vil gerne ringes op

  Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering og et tilbud på vores hækkeklipningstjenester. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Hækklipning og beskæring

  RH Have ApS er din ekspert i hækklipning og beskæring af forskellige typer hække, såsom liguster, thuja, bøgehæk, og lærk. Vores erfarne havemænd klipper årligt mange meter hæk og har stor erfaring i at skabe flotte og tætte hække, der passer til din have. Vil du også have en flot og velplejet hæk, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en smuk have.

  Hækklipning i Odense – Middelfart – Fredericia – og hele Fyn

  Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Otterup, Bellinge, Strib, Langeskov, Bogense, Årslev, Glamsbjerg, Aarup, Vissenbjerg, Søndersø, Nørre Aaby, Fredericia, Erritsø, Skærbæk

  Scroll to Top