RH Have ApS

30 27 39 09

Har du også en træstub – der står i vejen?

Vi er klar til at hjælpe dig med stubfræsning

Stubfræsning

Stubfræsning

RH Have ApS – tilbyder professionel stubfræsning til både private og virksomheder. Har du også brug for at få fjernet en irriterende træstub i din have eller i din græsplæne. Vores erfarne team bruger moderne udstyr og teknikker til at fræse stubbene ned til jordeniveau, så de ikke længere udgør en hindring.

Hvis du har fældet træet og stubben stående tilbage til stor irritation, så kommer vi gerne og tager os af stubfræsningen for dig.

Træfældning

Træfældning

Vi tilbyder naturligvis også at fælde træet, skære det op til brænde eller bortskaffe træet for dig, for derefter at fræse stubben væk så du kan nyde din skønne have.

Har du har brug for at få fjernet en træstub i din have eller græsplæne, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale og tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig med at få din have eller græsplæne til at se smuk ud igen.

  Jeg vil gerne ringes op

  Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering og et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

  facebook

  Stubfræsning og træfældning

  Odense – Middelfart – Fredericia – Asperup – Nørre Aaby – Brenderup – Ejby – Gelsted – Aarup – Vissenbjerg – Morud – Søndersø – Bogense – Otterup – Munkebo – Årslev

  Korup – Pårup – Bolbro – Stige – Skibhusene – Dalum – Dyrup

  Scroll to Top