Hækklipning

Vertikalskæring Fyn

Er du træt af en ujævn græsplæne fuld af ukrudt og mos?

Vil du også gerne have en flot græsplæne? – Vi er klar til at vertikalskære din græsplæne

30 27 39 09

Vi plejer din græsplæne på hele Fyn

Har du brug for hjælp til at vertikalskære din græsplæne?

Stor pakke

1 x Vertikalskæring

1 x Græsfrø

1 x Gødning

Incl bortskaffelse af græsaffald

Lille pakke

1 x Vertikalskæring

Incl bortskaffelse af græsaffald

Beregn din pris

For vertikalskæring på Fyn

  • 1

   Vertikalskæring

  • 2

   Bestilling

  1/2

  Vertikalskæring
  Lille pakkeStor pakke

  Bestil vertikalskæring

  Vertikalskæring Fyn

  Vertikalskæring

   Jeg vil gerne ringes op

   Havemand

   Vi anbefaler vertikalskæring

   Er du træt af at se mos og ukrudt overtage din græsplæne? Så er det måske på tide at tage hånd om problemet med en professionel vertikalskæring. Vi er din partner, når det kommer til at pleje din græsplæne og give den et nyt liv.

   Vertikalskæring er en teknik, der fjerner filtlaget i bunden af din græsplæne, hvilket hjælper med at stimulere græssets vækst og svække ukrudtet. Ved at fjerne filtlaget åbnes op for mere luft og vand til at trænge igennem, hvilket giver bedre betingelser for græssets rødder.

   RH Have ApS tilbyder billig vertikalskæring og plænepleje, der kan forvandle din græsplæne til et flot og velplejet syn. Vi anvender en professionel maskine til vertikalskæringen, og vi kan også give din plæne en gødning og eftersåning af græsfrø, der vil hjælpe med at gendanne og styrke din græsplæne.

   Plæneluftning eller vertikalskæring, kært barn har mange navne. Skæringen er et effektivt våben mod mos og ukrudt. Vi anbefaler normalt, at man ikke vertikalskærer mere end én gang i sæsonen, da det ikke nødvendigvis giver bedre resultater i forhold til ukrudtet. Hvis du har meget skygge på din græsplæne, kan det være svært at holde plænen helt fri for mos. Det er derfor vigtigt at holde græsset i den rigtige højde, ved at klippe græsset ofte. Vi kan vejlede dig i hvordan du plejer din græsplæne bedst muligt.

   Vil du også have en flot og velplejet græsplæne, er det på tide at bestille vores billig vertikalskæring hos RH Have ApS. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

   Du kan læse mere om græsplænen her …

   Vi udføre billig vertikalskæring på hele Fyn

   Odense – Middelfart – Fredericia – Asperup – Nørre Aaby – Brenderup – Ejby – Gelsted – Aarup – Vissenbjerg – Morud – Søndersø – Bogense – Otterup – Munkebo – Årslev

   Korup – Pårup – Bolbro – Stige – Skibhusene – Dalum – Dyrup

   Scroll to Top