RH Have ApS

30 27 39 09


Fliserens – Vil du også have flotte fliser?

Vi er klar til at hjælpe dig med fliserens – imprægnering – algerens

Fliserens

fliserens

RH Have ApS – tilbyder en bred vifte af tjenester inden for havearbejde, herunder fliserens, algebehandling samt imprægnering for at få fliserne til at se ud som nye igen.

Fliser kan med tiden blive beskidte og få alger eller flisepest, som kan gøre dem glatte og farlige at gå på, og se triste og kedelige ud. Fliserensning er en vigtig proces for at fjerne snavs og urenheder, der samler sig på overfladen af fliserne. RH Have ApS anvender professionelle metoder og produkter til at sikre, at fliserne bliver rene og næsten som nye igen.

Flisepest og alger kan være et stort problem, især i fugtige områder. Disse organismer kan gøre fliserne glatte og grimme og kan også skade flisernes overflade over tid. RH Have ApS tilbyder effektiv fjernelse af flisepest og alger ved hjælp af specialudviklede produkter og metoder, der vil fjerne organismerne og forhindre, at de vender tilbage.

Imprægnering

En anden vigtig proces for at holde fliserne i god stand er imprægnering. Imprægnering beskytter fliserne mod snavs og vand og forhindrer, at de bliver plettet (flisepest) eller misfarvet. RH Have ApS tilbyder forskellige produkter til imprægnering, der vil beskytte fliserne mod fremtidige skader og holde dem i god stand i lang tid, ved at lukke overfladen igen, næsten som da de var nye.

Hvis dine fliser er angrebet af flisepest eller ser trætte ud, kan – RH Have ApS – hjælpe med at få dem til at se ud som nye igen. Vores professionelle fliserensning, fjerner flisepest og alger og hvis du også vælger at få dine fliser imprægneret vil det beskytte og forlænge levetiden på dine fliser og sikre, at de ser godt ud i mange år fremover.

  Jeg vil gerne ringes op

  Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering og et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Vi gør fliserne rene for dig i Odense, Middelfart, Fredericia og Hele fyn

  Odense – Middelfart – Fredericia – Asperup – Nørre Aaby – Brenderup – Ejby – Gelsted – Aarup – Vissenbjerg – Morud – Søndersø – Bogense – Otterup – Munkebo – Årslev

  Korup – Pårup – Bolbro – Stige – Skibhusene – Dalum – Dyrup

  Fyn
  Scroll to Top