RH Have ApS

30 27 39 09

Træfældning – Beskæring – Styning

Vi er klar til at hjælpe dig med dine træer

Træfældning

Træfældning

Der kan være mange grunde til at fælde et træ. Det kan være dit træ er blevet så stort at det tager udsyn eller så lyset ikke kan komme ind i din have. Det kan også være at træet slet ikke skal fældes, men bare tyndes ud. Der er mange forskellige typer af træfældning og udtynding. Uanset hvad dy har brug for så, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvis træet kan lægges ned i sin fulde længde, uden risiko for at beskadige omgivelserne, er det klart den nemmeste type af træfældning og dermed også langt den billigste. Du kan enten vælge, selv at beholde træet og evt. skære det op til brænde, eller vi kan bortskaffe det for dig.

Topkapning

topkapning

Hvis træet står så tæt på bygninger at det ikke kan lægges ned i sin fulde længde uden risiko for at beskadige bygninger eller anden, skal træet fældes ved topkapning. Ved topkapning kravler vi op i træet med motorsav og sikkerhedsudstyr. Vi fælder træet fra toppen og sænker alle de afskårede dele ned i små bidder, for til sidst at lægge stammen ned. Om du vil beholde træet eller vi skal bortskaffe træet er op til dig.

Styning

Styning

Styning eller knudebeskæring. Her saves hele kronen af træet i den ønskede nye højde. Når kronen er fjernet, vil der stå noget der ligner en flagstang tilbage. Træet vil hurtig begynde at danne nye skud, som vil blive til en krone. Hvert år før vækstsæsonen, skæres alle skud tilbage til ”knuden”

Beskæring

Beskæring

Især frugttræer har brug for beskæring for at give et godt udbytte. Hvert år beskæres alle vanris og grene der krydser hinanden eller vokser ind mod kronen. Det er også her træet gennemgås for syge eller beskadigede grene, som så fjernes.

Kronereduktion

kronereduktion

Hvis du syntes dit træ er blevet for stort men ikke vil have det fældet, kan du med fordel få udført en kronereduktion. Med en motorsav eller en grensaks, skæres kronen tilbage til den ønskede nye størrelse. En kroneredution er en rigtig god mulighed for dig der gerne vil beholde træet.

    Jeg vil gerne ringes op

    Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering og et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

    Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Otterup, Bellinge, Strib, Langeskov, Bogense, Årslev, Glamsbjerg, Aarup, Vissenbjerg, Søndersø, Nørre Aaby, Fredericia, Erritsø, Skærbæk

    Scroll to Top