Havemand

Anlægsgartner i Odense og opland

Anlægsgartner i Odense – Din have – vores vision

Så nemt er det at få en Anlægsgartner i Odense

Havemand

  Jeg vil gerne ringes op

  Kan du ikke vente på at blive ringet op, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms på 30 27 39 09

  Anlægsgartner

  Bestil en dygtig og erfaren anlægsgartner, der kan hjælpe dig med at opgradere dit udendørsområde til en overkommelig pris? Søger du en billig anlægsgartner, er du kommet til det rette sted! Vi kan hjælpe dig i Odense og omegn.

  Det gode samarbejde! Det er meget vigtigt for os at forventningsafstemme arbejdet før det påbegyndes. Vi rådgiver og vejleder naturligvis, men i sidste ende er det dig der bestemmer!

  Grå anlægsgartner

  Er du på udkik efter anlægsgartnere i Odense, der kan hjælpe dig med betonsten? Vi kan vi hjælpe dig!

  Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan forvandle din have til dit drømmeområde. Hvis du ønsker en ny terrasse, kan vi hjælpe dig med at realisere din vision. Vi kan også oprette din indkørsel, så du slipper af med vandpytter og hjulsporene. Søger du en til at anlægge og vedligeholde dine stisystemer, står vi også klar.

  Grøn anlægsgartner

  Din have i fokus – Vores ekspertise inkluderer også plantning af træer, fældning af træer og anlæggelse af nye bede i din have. Vi er specialiserede i grøn anlægsgartnerarbejde, hvor vi tager os af de grønne områder. Vi tilbyder hækklipning, vedligeholdelse af haven og alt det, der skal til for at få din have til at stråle. Vores erfarne havemand sørger for, at din have altid er velplejet og ser fantastisk ud året rundt. Vi har ekspertise i haveservice og ved, hvordan man får det bedste ud af enhver have.

  Det grove arbejde

  Vi tager os af det grove arbejde, såsom anlægning af græsplæner, plantning af hække og vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi kan også renovere hårde belægninger og pleje dine bede, hække og græs. Vores fliserens-service vil også gøre dine fliser så gode som nye.

  Din have i fokus – Vi gør din drøm til virkelighed

  Lad os tage os af din have, så du kan nyde den uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse. Kontakt os i dag for at få mere information om vores anlægsarbejde!

  Anlægsgartner
  Brolægning
  Anlægsgartner

  Typiske opgaver i Odense

  • Vedligehold og pleje af haver og anlæg
  • Ejendomsservice
  • Havebede
  • Flisebelægninger
  • Træfældning
  • Fliserens
  • Hækklipning
  • Haveservice
  • Pleje og genopretning af græsplænen
  • Og meget andet

  Bestil din troværdige anlægsgartner i Odense, her!

  Det er aldrig forkert at gøre det rigtige!

  Få et uforpligtende tilbud på dit projekt i Odense, fra RH have ApS

  Hvis du ønsker et tilbud på den opgave du går og tænker på, er du er altid meget velkommen til at kontakte os på, telefon, sms, mail og her på kontaktsiden. Hvis du sender billeder af opgaven vil vi langt de fleste tilfælde kunne give dig en pris med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.

  RH have ApS – Hjælper dig med af få en smuk have

  Vi er også tilstede lokalt her

  AarupBlommenslystBåringFredericiaMiddelfart OdenseSkærbæk VissenbjergÅsum

  Odense

  Scroll to Top