RH Have ApS

30 27 39 09

Havemand – Havehjælp – Gartner

Vi er klar til at hjælpe dig i hele Middelfart og omegn!

  Jeg vil gerne ringes op

  Haveservice i hele Middelfart og omegn

  RHhave ApS er din lokale ekspert i haveservice og havehjælp i Middelfart og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder træfældning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, lugning af ukrudt, slåning af græs og meget mere.

  Vores team af erfarne havemænd har ekspertise i at gøre din have smuk og velplejet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres individuelle behov og ønsker og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til deres budget og tidsplan.

  Kontakt RHhave ApS i dag for at få en uforpligtende vurdering af dine haveservicebehov og lad os hjælpe dig med at gøre din have smuk og velplejet. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Hvem er vi?

  RH have ApS er professionelle havemænd, der trimmer og vedligeholder haven i Middelfart og omegn. Vi yder havehjælp, så som hækklipning, beskæring, træfældning, ukrudts bekæmpelse og meget andet. Vi gør haven klar for dig. Vores erfarne og kompetente havemænd bruger professionelle maskiner og udstyr. Det er din garanti for at sikre en høj kvalitet og effektiv udførelse af arbejdet.

  Havepleje

  Vi er klar til at trimme, vedligeholde og evt. genskabe din have. Med bred vifte af ydelser, lige fra hækklipning, beskæring, græsslåning, træfældning, og ukrudtsbehandling, gør vi haven klar for dig. Vores havemænd er erfarne og dygtige. Med vores erfaring og professionelle udstyr går det rigtig hurtig, så du får det bedste resultat og til den bedste pris.

  Engangsopgave eller abonnement

  Du har mulighed for at vælge mellem både abonnement og engangsopgaver. I Middelfart kan du også vælge at få vores havemænd til at besøge din have et fast interval eller ved engangsopgave, når det passer dig bedst. Det giver dig mulighed for at vælge den service, der passer bedst til dit behov, så du kan nyde en smuk og vedligeholdt have i Middelfart.

  Åbningstid

  Vi har fleksible åbningstider for at imødekomme vores kunders behov. Vi ved der er nogle kunder der gerne vil være hjemme i Middelfart, når havemanden kommer. Derfor har vi valgt at udvide åbningstiden, så du kan få besøg af havemanden efter almindelig arbejdstid og i weekenden. Det passer mange af vores kunder bedre. Vi går meget langt for at få tilfredse kunder og gøre det så nemt for dig som muligt.

  Havemand og havehjælp i Middelfart og omegn

  Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Ejby, Gelsted, Brenderup, Båring, Harndrup, Kauslunde, Fjelsted

  Scroll to Top