RH Have ApS

30 27 39 09

🌿 Så nemt er det at få en havemand i Vissenbjerg 🌿

Vi er klar til at hjælpe dig i hele Vissenbjerg og omegn.

Havemand

  Jeg vil gerne ringes op

  Haveservice i hele Vissenbjerg og omegn

  Havemand – Havehjælp – Gartner -Haveservice

  Haveservice

  Haveservice

  Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder i Vissenbjerg professionel hjælp i haven. Vores erfarne havefolk kan hjælpe med alt fra fjernelse af ukrudt til klipning af græsplænen. Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at passe haven, så lad os tage hånd om det for dig. Kontakt os for at få et tilbud på vores haveplejeydelser.

  Ukrudt

  Ukrudt

  Er ukrudt en plage i din have? Så er du kommet til det rette sted! Vores havemænd fjerner ukrudt manuelt eller ved hjælp af professionelle ukrudtsbrændere. Vi luger hvert år rigtig mange kvadratmeter ukrudt, og vi kan også holde ukrudtet nede løbende hos dig, så du kan nyde din have igen.

  Hækklipning

  Hækklipning

  Skal din hæk klippes? Så er du kommet til det rette sted! Vi har erfaring med at klippe rigtig mange meter hæk hvert år. Vi sørger for at din hæk bliver flot, tæt og lige. Du kan godt nøjes med en enkelt klipning af hækken om året, men hvis du vil have en flot tæt hæk, anbefaler vi at den klippes to gange om året.

  Træfældning

  Træfældning

  Er der et træ eller busk i din have, som er blevet for stort eller forældet og skal fjernes? Lad RH Have ApS hjælpe dig med at fælde det sikkert og professionelt. Vi har erfaring med at fælde træer og buske i alle størrelser og former, og vi sørger for at fjerne det hele, så du ikke skal bekymre dig om noget

  Hvad er Vissenbjerg og omegn

  Assens, Glamsbjerg, Vissenbjerg, Aarup, Haarby, Tommerup

  Facebook

  Vi er også tilstede lokalt her

  AarupBlommenslystFredericiaMiddelfart OdenseSkærbæk VissenbjergÅsum

  Scroll to Top